Fliserens og imprægnering af fliser i Nordjylland

Har du brug for flisevask, fordi fliserne i din indkørsel eller på terrassen har fået flisepest, eller er blevet angrebet af alger? Så kontakt Elling tagmaling, og få foretaget en effektiv fliserens med efterfølgende imprægnering af fliserne. Så får du et fliseareal, der fremstår helt nyt, og hvor der går længe, inden det bliver grimt igen.

Fliserens i Frederikshavn og øvrige Nordjylland

Der er ikke noget mere trist, end hvis fliserne i indkørslen eller på terrassen er blevet grimme at se på. Enten fordi betonfliserne har fået flisepest, eller der er kommet et tykt lag alger på de områder, der ligger i skygge. Men heldigvis er det nemt at komme både flisepest og alger til livs med en grundig flisevask. Vi kommer også jævnligt ud og udfører fliserens i:

  • Brønderslev
  • Hjørring
  • Aalborg
  • Hirtshals

Forlæg flisernes levetid med fliserens og imprægnering

Har du først fået alger på fliserne, får du ikke alene et fliseareal, der er glat og fedtet at gå på. Algerne gør det muligt for større vækster at slå rødder på det berørte fliseareal. Det gør det endnu grimmere at se på. Endnu værre er det, at rødderne fra de større væsker trænger ned i fugerne mellem fliserne. Det åbner op for, at der kommer fugt ned i grusunderlaget.

Derved risikerer du, at gruset begynder at flytte sig, eller falder sammen, så flisekanterne begynder at stikke op. Samtidig øges risikoen for, at fliserne revner. Enten på grund af spændinger i fliselaget eller frostsprængninger i underlaget. Derfor er det vigtigt at få renset fliserne med algebehandling, så snart de kan anes. Samt efterfølgende at få imprægneret flisearealet. Derved kan vandet nemmere løbe væk, når det regner, og fordamper lettere, når fliserne varmes op af solen.

Derved undgår du at fugt og vand trænger ned i og mellem fliserne, og forkorter levetiden af dit fliseareal.

Få fjernet flisepest med fliserensning

Når vi alligevel er i gang med en rengøring af fliserne, kan vi samtidig fjerne eventuelt flisepest. Det er en særlig svampeart, som angriber betonfliser. Svampen giver en masse små, grå pletter, der er næsten totalt umulige at fjerne. Medmindre du har professionelt udstyr lige som vores.

 

Lad os rense og rengøre dine fliser

Elling Tagmaling er den lokale flisevasker i Frederikshavn, og kommer både i Aalborg og i hele det øvrige Nordjylland.

Vi fjerner alger og flisepest uden brug af farlig kemi. Derved undgår du, at både beplantning, husdyr og børn tager skade af vores besøg. Ønsker du det, sørger vi efterfølgende for at imprægnere flisearealet. Så går der længe, inden du igen får brug for vores assistance.

Vi kan også male fliserne, inden vi imprægnerer flisearealet. Derved kan du friske fliserne endnu mere op, ligesom du kan koordinere farven på fliserne, så den f.eks. passer bedre til farven på dit tag eller din facade.

Kontakt os i dag, og få et helt uforpligtende tilbud på flisevask i Nordjylland.

Ring til os på tlf. 40 51 48 35 for algebehandling pris eller send os en e-mail på elling-tagmaling@pc.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!

algebehandling pris
Alger på fliser

Hos Elling Tagmaling går vi højt op i kvaliteten af det udførte arbejde

Vi tilbyder alle vores services for private såvel som erhverv og offentlige instanser

Vi skræddersyr gerne et tilbud til netop dit behov
Kontakt hvis du vil høre mere eller ønsker et uforpligtende tilbud er du altid velkommen til at
give os et kald på tlf. 40 51 48 35.

Kontakt os!

Elling Tagmaling ApS

v/Ib Bollerup

Birkedalsvej 21,
9900 Frederikshavn

facaderens erhverv