Firmaprofil

Elling Tagmaling startede i 2003 og beskæftiger i dag 8 mand.

Virksomheden er stiftet af Ib Bollerup, som besidder mange års erfaring i branchen.

Vi er et kvalitetsbevidst firma, som sætter en stor ære i at lave et solidt og veludført stykke arbejde for vores kunder. Vores brede erfaring i at tage hånd om et væld af forskelligartede opgaver samt fokus på kvalitet og grundighed gør Elling Tagmaling til et trygt valg – uanset omfanget af opgaven.

Alene i 2016 blev der lavet 200 tage i både Danmark & Sverige og har derfor stiftet bekendtskab med en bred vifte af forskelligartede opgaver for en lang række forskellige kunder – både privatpersoner, virksomheder, foreninger samt institutioner i en stor del af Nordjylland.

Store som små opgaver varetages

Elling Tagmaling er et firma, der gerne varetager opgaver både for store såvel som små kunder. Uanset om du ønsker hjælp til privatperson, eller I som virksomhed, boligforening eller institution har et ønske om hjælp til facaderensning, algebehandling, isolering eller andet, står vi klar til at løfte opgaven.

Kontakt os og få mere at vide

Såfremt du godt kunne tænke dig at høre mere, er du altid velkommen til at kontakte os telefonisk på 40 51 48 35. Vi skræddersyr altid gerne et tilbud, som efterkommer lige netop dine konkrete ønsker og behov.

N

ALGEBEHANDLING

N

FLISEVASK

N

TAGMALING

N

FACADEVASK

Hos Elling Tagmaling går vi højt op i kvaliteten af det udførte arbejde

Vi tilbyder alle vores services for private såvel som erhverv og offentlige instanser

Kontakt os!

Elling Tagmaling ApS

v/Ib Bollerup

Birkedalsvej 21,
9900 Frederikshavn

Send en besked