Facaderens

Afrensning af murværk og vask af facader sikrer ikke blot, at bygningen fremstår pænt,
men modvirker også at 
bevoksning og vejr nedsætter facadens levetid.  

Rensning af facade

Er facaden på dit hus eller din virksomhed begyndt at se trist ud? Så har vi løsningen.

Elling Tagmaling ApS leverer en facaderens, der får din facade til at skinne igen. Først og fremmest kan en facaderens sikre, at boligen fremstår pæn og præsentabel, og desuden bekæmpes alger og mos på facaden.

Vi udfører facaderens i Aalborg, Frederikshavn, Hjørring, Brønderslev og omegn

Der er et væsentligt økonomisk aspekt i det at få udført en facaderens, da det er med til at energioptimere din bolig, således du som boligejer kan reducere dine udgifter til varme. Derfor kan det i mange tilfælde være en økonomisk fordelagtig investering for dig som boligejer at få udført en professionel facadevask.

Dette får du med en facadevask hos os

Når du bestiller en facaderens fra Elling Tagmaling, får du en service der sikrer:

  • Desinficering af facaden
  • En skøn facade med et ensartet resultat
  • En vask der kan være med til at bibeholde bygningens værdi
  • Et godt førstehåndsindtryk af dem der besøger dig
  • Algebehandling af overfladen

Vi benytter topprofessionelt udstyr af højeste kvalitet, der sikrer, at vi kan tage hånd om enhver opgave i vores arbejde, store såvel som små, så overfladen af din facade står ren og pæn tilbage.

Når du bestiller en rensning fra os tilbyder vi at bekæmpe alger, mos og snavs, samt en imprægnering, mod beskyttelse af fugt på facaden.

Vi sørger for at give din facade en god behandling, idet vi giver en rens og en imprægnering mod vand med i vores stykke arbejde. En facaderensning fra Elling Tagmaling fortryder du ikke.

Hvorfor er det vigtigt at vedligeholde facaden?

Det første som dine kunder eller gæster ser, når de besøger dig, er din facade på huset. Derfor er det også vigtigt at give et godt førstehåndsindtryk med en flot facade, da det sender et godt signal udadtil. Derfor kan en facaderens fra Elling Tagmaling være med til at optimere det indtryk, som dine gæster og kunder får.

En facaderens kan også have betydelige fordele for selve bygningen, da de forskellige arter af alger, som det fugtige danske vejr har med sig, kan skade bygningen.

Med en facaderens fra Elling Tagmaling, kan vi sætte en stopper for skaderne på bygningen og dermed også sørge for, at din bygning forbliver flot, og at den ligeledes giver et godt førstehåndsindtryk til besøgende.

Ring og få et uforpligtende tilbud på facaderens i Nordjylland

Hos Elling Tagmaling er vi altid klar til at hjælpe dig, og vi rådgiver dig gerne til den bedste løsning for dig og/eller din virksomhedVi kommer gerne omkring byer som Skagen, Hjørring, Frederikshavn, Nørresundby, Aalborg og omegn for at løse en opgave.

Kunne du tænke dig at vide mere om vores facaderens, eller ønsker du at få et uforpligtende tilbud på hjælp til facaderens, så ring til os på tlf. 40 51 48 35 for at få mere at vide om mulighederne. 

Du kan også kontakte os via vores kontaktformular, hvor vi også tilbyder rådgivning inden behandlingen, og du kan gøre mere om, hvordan vi anbefaler vedligeholdelse af facader.

Du kan også kontakte os via vores kontaktformular, hvor vi også tilbyder rådgivning inden behandlingen, og du kan gøre mere om, hvordan vi anbefaler vedligeholdelse af facader.

facade vask - rensning af facade

Hos Elling Tagmaling går vi højt op i kvaliteten af det udførte arbejde

Vi tilbyder alle vores services for private såvel som erhverv og offentlige instanser

Vi skræddersyr gerne et tilbud til netop dit behov
Kontakt hvis du vil høre mere eller ønsker et uforpligtende tilbud er du altid velkommen til at

give os et kald på tlf. 40 51 48 35.

Kontakt os!

Elling Tagmaling ApS

v/Ib Bollerup

Birkedalsvej 21,
9900 Frederikshavn

facaderens erhverv