Tagmaling

Er dit tag faldet hen, og trænger det til en kærlig hånd? Det danske vejr bringer både vådt og tørt, blæst og slud, og med tiden vil dit tag se gammelt og trist ud.

Det er ofte kun  nødvendigt at renovere et tag, hvis det er lidt medtaget, da taget generelt set er bygget til at holde i en halv livstid. I langt de fleste tilfælde, vil en tagrensning og tagmaling være alt hvad dit tag behøver for at stråle igen.

Når du får foretaget en tagrensning eller en tagmaling, kan du slippe for at skulle skifte hele taget ud. En rensning vil gå i dybden med at få fjernet gamle blade og skidt fra tagets overflade, og en tagmaling giver taget nyt liv og taget bliver  lukket i maling, så det ikke suger fugt og det har svære ved at gro alger og mos på det.  En rigtig  god ide er,  at få det algebehandlet hvert andet år, så det hele tiden står flot og du undgår at der kommer alger osv på det.

Få et uforpligtende tilbud på nyt liv til dit tag – tagrensning og tagmaling

Vi vil meget gerne hjælpe med at finde den rigtige tagteknik til dit tag, uanset om du skal have en tagmaling, tagrensning eller algebehandling. Tag kan leve længe, men vi vil gerne hjælpe det med at husets tag skal leve rigtig længe, og vi kan give dig et gratis tilbud på en behandling.

Ring eller skriv til os, så vi kan få malet taget med vores malings brede dækkeevne, eller få givet taget en tur med vand og rens. Har du spørgsmål vedrørende vores processer, eller ligger du inde med idéer til konkrete projekter, så ring blot til os. Vi vil gerne tage en snak, og give et tilbud på netop din opgave.

3 gode grunde til at få foretaget en tagrensning og tagmaling

Vi foretager både algebehandlinger, tagrens og tagmaling, og når vi renser og maler taget, giver det store fordele for tagets levetid.

  • En god behandling af taget vil forlænge dets levetid, og udsætter dermed konstruktionen af et splinternyt tag, som er betydeligt dyrere.
  • Behandlinger med rens og tagmaling er med til at løfte dit hus, så det tager sig godt ud rent æstetisk
  • Æstetiske forbedringer forhøjer værdien af dit hjem, helt direkte i forhold til pris, men også den personlige værdi som du oplever ved dit hjem.

Rensning og maling er altså en fantastisk investering i dit hjem, uanset om det er i salgsøjemed eller med henblik på at forny den glæde, du oplever ved dit hus. Udefra vil dit tag være yderst beundringsværdigt, og indefra vil taget være stærkere og leve længere. Du vil skabe nyt liv for taget, blot fra en tagrensning og maling, da du forhindrer taget i at rådne og falme. 

Hvordan foregår rensning og maling af tag?

Først og fremmest vil vi gennemgå taget, samt de materialer, det er lavet af. Derudover vil vi sikre os, at taget er egnet til, at blive behandlet med tagrensning og tagmaling. Finder vi frem til flækkede plader eller brudte tegl, så vil vi i første omgang bringe dette i orden, men alger, mos og almindelig slid er ingen hindring for at male eller rense.

Skal du have taget renset  vil vi gå i gang med at rense dine tagsten eller eternit plader med vores professionelle udstyr og det foregår med en tagkasse som er tilkoblet vores maskine med vand som vi har med, den bliver trukket op og ned af taget, så både alger, mos og gamle blade kommer væk.  Dette er normalvis ikke noget, almindelig regn kan klare, men med vores udstyr er vi netop opmærksom på at fjerne dette. Dernæst går vi i dybden, og renser godt ud i alle hjørner, så du får et fantastisk resultat på dine tagplader. Efter rens, skylles taget grundigt af. Man skal være meget omhyggelig, når man skyller et tag, da man kan komme til at skade taget ved en alt for hård behandling. Derfor anbefaler vi, som fagfolk, at man benytter sig af professionelle, når det kommer til tagrensning og tagmaling.

Skal taget males vil vi starte med at få renset taget med vand, som beskrevet ovenfor. Når alger, mos og gamle blade er væk fra tagets overflade, udvælges en godkendt farve til maling. Vi sørger for, at alt skidt er fjernet før der bliver malet, så malingens dækkeevne intensiveres, og for at undgå at overse eventuelle skader på taget. Når det egentlige malerarbejde sættes i gang, og vil det typisk kræve to omgange maling, før at det opnår det ønskede udtryk og kan blive godkendt. For, at farven vil holde længere og få et flottere resultat, sørger vi for at male ligeså mange gange som det individuelle tag kræver.

Garanti på algebehandling, tagrens og maling af tag

En behandling fra Elling Tagmaling, behøver ikke at give rynker i panden – Vi sikrer nemlig garanti på det udførte stykke arbejde, så husets tag er sikret. Garantien afhænger af dit tag, og vurderes individuelt i forbindelse med behandlingen, men som udgangspunkt leverer vi 5 års garanti.

Vi leverer et godt stykke håndværk, og derfor tør vi godt at love, at det holder i fremtiden, uanset om der skal males eller renses. Vi er samtidig også realister, og vi ved godt at tagets plader bliver svagere med årene, derfor bør alle tag med tiden få en udskiftning, når det kommer til holdbarhed.

Vi er din lokale tagmaler i Nordjylland, og vi svinger gerne forbi i både Aalborg, Nørresundby, Frederikshavn, Sæby og Hjørring, når taget trænger til en overhaling.

tagmaler nørresundby maling af tag skagen
maling af tag aalborg - tagmaling
tagmaling priser

Hos Elling Tagmaling går vi højt op i kvaliteten af det udførte arbejde

Vi tilbyder alle vores services for private såvel som erhverv og offentlige instanser

N

ALGEBEHANDLING

N

FLISEVASK

N

TAGMALING

N

FACADEVASK

Vi skræddersyr gerne et tilbud til netop dit behov
Kontakt hvis du vil høre mere eller ønsker et uforpligtende tilbud er du altid velkommen til at

give os et kald på tlf. 40 51 48 35.

Kontakt os!

Elling Tagmaling ApS

v/Ib Bollerup

Birkedalsvej 21,
9900 Frederikshavn

facaderens erhverv