Tagmaling

Er dit tag faldet hen, og trænger det til en kærlig hånd? Det danske vejr bringer både vådt og tørt, blæst og slud, og med tiden vil dit tag se gammelt og trist ud.

Det er som regel ikke nødvendigt at renovere et tag, da de er bygget til at holde længe. Nogle gange kan rens og tagmaling være alt hvad dit tag behøver, for igen at stråle! Vi arbejder eksempelvis med følgende typer tagbelægning.

 

FÅ UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ TAGMALING

men har du en opgave som byder på arbejde med andre materialer, så giv os et kald – så kan vi sammen finde ud af, om ikke vi også kan løse din opgave. Dog er det ikke muligt at male hverken naturskifer eller teglsten. Står du og overvejer om tagmaling er noget for dig? Så vil vi nedenfor gerne give dig tre gode grunde, som du kan tage med i dine overvejelser.

Vi udfører blandt andet tagmaling af:

  • Skifertag
  • Betontegl
  • Eternittag

3 gode grunde til at få dit tag malet

  • En behandling af dit tag forlænger levetiden, og udsætter dermed ombygning, som er betydeligt dyrere
  • Er med til at løfte dit hus, så det tager sig godt ud rent æstetisk
  • Forhøjer værdien af dit hus, helt direkte i forhold til pris, men også den værdi som du oplever ved dit hus! Så om det er i salgsøjemed, eller blot for at forny den glæde du oplever ved dit hus, så er tagmaling en god investering

Hvordan går vi til værks?
Først og fremmest gennemgår vi dit tag og materialerne, og sikrer os, at dit tag er egnet til at blive behandlet. Finder vi frem til flækkede plader eller brudte tegl, så vil vi i første omgang bringe dette i orden.

Valgfrit: Hvis du ønsker afdækning af dit loft, så kan du gøre dette. Vi mener dog ikke, at det er nødvendigt, da der ikke er risiko for vandskader under vores behandling.

For at sikre, at overfladen er klar til behandling, så renser vi taget

Valgfrit: Du kan med fordel overveje algebehandling, når vi allerede er i gang med behandling af dit tag. Du kan læse mere om vores tilbud på algebehandling af overflader her

Efter rens, så skylles dit tag grundigt af. Man skal være meget omhyggelig, når man skyller et tag, da man ved for hård behandling kan komme til at skade taget. Derfor anbefaler vi som fagfolk, at man benytter sig af professionelle, når det kommer til tagmaling

Valgfrit: For at passe på dine skotrender, så kan disse afdækkes. Det er ikke nødvendigt ved alle tage, men hvis du ønsker det, eller hvis dine skotrender er ganske nye, så kan vi gøre dette før at vi går i gang med at male

Det egentlige malerarbejde sættes i gang, og vil typisk kræve to omgange maling, før at det får det ønskede udtryk

Voila! Du har nu et tag som tager sig ud, som var det splinternyt (og til en markant billigere pris!)

Garanti
Vi leverer i udgangspunktet 5 års garanti på det udførte stykke arbejde, men grundet at intet tag er ens, synes vi at det giver god mening, at tagene vurderes individuelt. Da vi leverer et godt stykke håndværk, tør vi godt at love, at det holder fremover. Samtidigt er vi også realister, som godt ved, at det ikke er holdbart at give alle tage samme garanti – taget vil altid kunne løftes kosmetisk, men tag bliver også svagere med tiden, og vil på et tidspunkt trænge til udskiftning, når det kommer til holdbarhed.
Vi håber at du, efter at have læst noget af vores indhold her på siden, nu føler dig bedre klædt på, til at tage en beslutning omkring eventuel behandling af dit tag. Hvis du nu ligger inde med spørgsmål eller idéer til dit konkrete eksempel omhandlende dit projekt, så ret venligst kontakt til os – så tager vi gerne snakken op, og giver gerne et uforpligtende tilbud på netop din opgave.

Hos Elling Tagmaling går vi højt op i kvaliteten af det udførte arbejde

Vi tilbyder alle vores services for private såvel som erhverv og offentlige instanser

N

ALGEBEHANDLING

N

FLISEVASK

N

TAGMALING

N

FACADEVASK

Vi skræddersyr gerne et tilbud til netop dit behov
Kontakt hvis du vil høre mere eller ønsker et uforpligtende tilbud er du altid velkommen til at
give os et kald på tlf. 40 51 48 35.

Kontakt os!

Elling Tagmaling ApS

v/Ib Bollerup

Birkedalsvej 21,
9900 Frederikshavn

Send en besked