Algebehandling Nordjylland

Mos og alger slår rødder i tag og på fliser og holder på fugten – dette giver frostsprængninger om vinteren, som fx. ødelægger og forskubber tagsten og tagplader – og dermed gør taget utæt.

Algebehandling i Nordjylland

Hos Elling Tagmaling beskæftiger vi os også med algebehandling i Frederikshavn, Nørresundby, Hjørring, Skagen, Sæby, Aalborg og resten af Nordjylland, og vi udøver stolt vores arbejde på baggrund af 18  års erfaring. Vi sørger for en professionel og effektiv behandling af:

  • Alger på taget
  • Alger på fliser
  • Alger på terrasser og andet træværk

Det er vigtigt at behandle overfladerne på dine fliser og træterrasser, så du undgår alger, mos og flisepest. Når først algerne har sat sig fast påbegyndes en nedbrydningsproces på overfladen, de har sat sig på. Det kan eksempelvis gå ud over dit tag, dine fliser, din facader eller din træterrasse.

Vores  medarbejdere har en lang erfaring med behandlingerne og kan nemt hjælpe dig med at langtidssikre dine forskellige typer overflader, da vi arbejder med kraftigt og moderne udstyr – hos os er dine overflader i trygge hænder.

 

Algebehandling af tag

Det danske omskiftelig vejr vil med tiden sætte sine spor på dit tag, derfor anbefaler vi en rengøring og rensning af taget. 

Hvis algerne sætter sig på dit tag nedbryder de tagmaterialet, fordi der hurtigt dannes mos. Mossen vil optage fugt som medvirker til at det underliggende tagmateriale holdes fugtigt konstant og derved kan opstå frostskader på langt sigt. Derfor er det vigtigt at vedligeholde sit tag uanset om det er nyt eller gammelt.

Med algebehandlingen kan alger let fjernes på dit tag. Vi har specialiseret os i rensning af tage for alger og snavs, og vi bruger kun miljøgodkendte algemidler til vores behandlinger.

Tagmaling i forbindelse med fjernelse af alger på tag

Du kan med fordel overveje, om du samtidig ønsker at få malet dit tag, hvis du skal have foretaget en algebehandling af dit tag. Tagmaling giver dit tag et løft, og er med til at forlænge levetiden af dine tagplader eller tagsten markant, og så giver det samtidig dit hus forhøjet værdi. Hvis du overvejer en algebehandling eller en omgang tagmaling, er du meget velkommen til at kontakte os.

Alger på træværk

Er din træterrasse plaget af alger? Lad os om at gøre dit træværk skinnende rent igen.

Alger kan let forekomme på dit træværk – heldigvis er de også nemme at fjerne. De grønne alger kan på længere sigt være skadelige for dit træværk, da de holder på fugt, som i sidste ende kan give problemer med råd. Ønsker du igen en flot terrasse uden grønne belægninger, kan du trygt lade os hjælpe med at gøre dit træværk skinnende rent igen. Vi renser alt salgs træværk, og med vores effektive behandling forebygger vi, at skidt og snavs sætter sig fast.

Algebehandling af fliser

Skal terrassen være sommerklar, så benyt dig af en professionel fliserenser. 

Hvis der sidder alger på dine fliser, så er det en god ide at få foretaget en algebehandling af fliser.  Med en professionel algebehandler opnår du et flot resultat  og samtidig sikrer du, at algerne ikke vender tilbage efterfølgende.

At fjerne alger på fliser forhindrer nedbrydningsprocessen, og en flisevask går derudover ind og arbejder med algerne for, at de skal løsne sig.  Ligeledes slipper du for grimme fliser i din indkørsel, på terrassen eller i gården. Hos Elling Tagmaling bruger vi udstyr af høj kvalitet, hvilket sikre dig det bedste resultat. Med behandlingen og efterfølgende imprægnering kan du få fliser, der ser ud som nye igen. Imprægneringen beskytter fliserne mod fornyet algevækst, idet overfladen bliver vandafvisende, så smuds og alger har svære ved at sætte sig fast.

Kontakt os

Tag kontakt til os og find ud af, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi giver dig et uforpligtende tilbud på din forespørgsel, og fortæller gerne meget mere om selve processen af både algebehandling, rensning af fliser og tagmaling.

Ring til os på tlf. 40 51 48 35 for algebehandling pris eller send os en e-mail på elling-tagmaling@pc.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!

alger på træterrasse - algebehandling
algebehandling pris

Hos Elling Tagmaling går vi højt op i kvaliteten af det udførte arbejde

Vi tilbyder alle vores services for private såvel som erhverv og offentlige instanser

Vi skræddersyr gerne et tilbud til netop dit behov
Kontakt hvis du vil høre mere eller ønsker et uforpligtende tilbud er du altid velkommen til at
give os et kald på tlf. 40 51 48 35.

Kontakt os!

Elling Tagmaling ApS

v/Ib Bollerup

Birkedalsvej 21,
9900 Frederikshavn

Send en besked