Facadevask

Afrensning af murværk og vask af facader sikrer ikke blot, at bygningen fremstår pænt,
men modvirker også at 
bevoksning og vejr nedsætter facadens levetid.  

Vask af facader

Er facaden på dit hus eller din virksomhed begyndt at se trist ud? Så er der en løsning. Med en facadevask fra Elling Tagmaling kan vi få din facade til at skinne igen. At få udført en professionel facadevask kan være en rigtig god idé af flere forskellig årsager.

Først og fremmest kan en facadevask sikre, at boligen fremstår pæn og præsentabel. Herudover er der dog også et væsentligt økonomisk aspekt i det at få udført en facadevask. Dette kan være et stort økonomisk plus, da dette er med til at energioptimere boligen, således du som boligejer kan reducere dine udgifter til varme. Derfor kan det i mange tilfælde være en økonomisk fordelagtig investering for dig som boligejer at få udført en professionel facadevask.

Med en facadevask får du…

Når du bestiller en facadevask fra Elling Tagmaling, får du:

  • Desinficering af facaden
  • En flot facade med et ensartet resultat
  • En vask der kan være med til at bibeholde bygningens værdi
  • Et godt førstehåndsindtryk af dem der besøger dig

Vi benytter topprofessionelt udstyr af højeste kvalitet, der sikrer, at vi kan tage hånd om både store såvel som små opgaver. 

Hvorfor er det vigtigt, at vedligeholde facaden?

Det første som dine kunder eller gæster ser, når de besøger dig, er din facade. Derfor er det også vigtigt at give et godt førstehåndsindtryk med en flot facade, da det sender et godt signal udadtil. Derfor kan en facadevask fra Elling Tagmaling være med til at optimere det indtryk, som dine gæster og kunder får.

En facadevask kan også have betydelige fordele for selve bygningen, da de forskellige arter af mos og alger, som det fugtige danske vejr har med sig, kan skade bygningen. Med en facadevask fra Elling Tagmaling, kan vi sætte en stopper for skaderne på bygningen og dermed også sørge for, at din bygning forbliver pæn, og at den ligeledes giver et godt førstehåndsindtryk til besøgende.

Ring og få et uforpligtende tilbud

Hos Elling Tagmaling er vi altid klar til at hjælpe dig, og vi rådgiver dig gerne til den bedste løsning for dig og/eller din virksomhed.

Kunne du tænke dig at vide mere om vores facaderens, eller ønsker du at få lavet et uforpligtende tilbud på hjælp til facaderens, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 40 51 48 35 for at få mere at vide om mulighederne.

facade vask - rensning af facade

Hos Elling Tagmaling går vi højt op i kvaliteten af det udførte arbejde

Vi tilbyder alle vores services for private såvel som erhverv og offentlige instanser

N

ALGEBEHANDLING

N

FLISEVASK

N

TAGMALING

N

FACADEVASK

Vi skræddersyr gerne et tilbud til netop dit behov
Kontakt hvis du vil høre mere eller ønsker et uforpligtende tilbud er du altid velkommen til at

give os et kald på tlf. 40 51 48 35.

Kontakt os!

Elling Tagmaling ApS

v/Ib Bollerup

Birkedalsvej 21,
9900 Frederikshavn

Send en besked