Algebehandling / Flisevask

Mos og alger slår rødder i tag og på fliser og holder på fugten – dette giver frostsprængninger om vinteren, som fx. ødelægger og forskubber tagsten og tagplader – og dermed gør taget utæt.

Algebehandling i Nordjylland

Hos Elling Tagmaling beskæftiger vi os også med algebehandling og flisevask i Frederikshavn, Hjørring, Skagen, Sæby, Aalborg og resten af Nordjylland, og vi udøver stolt vores arbejde på baggrund af 17 års erfaring. Vi sørger for en effektiv behandling af:

  • Alger på taget
  • Alger på fliser
  • Alger på terrasser og andet træværk

Vi kan nemt hjælpe dig med at langtidssikre dine forskellige overflader, da vi arbejder med kraftigt og moderne udstyr – hos os er dine overflader i trygge hænder.

Hvorfor behandle mod alger?

Når først algerne har sat sig, er det vigtigt at få foretaget en algebehandling. Algerne påbegynder nemlig en nedbrydningsproces på den overflade, de har sat sig på. Det kan eksempelvis gå ud over dit tag, dine fliser, din facader eller din træterrasse. Hvis algerne sætter sig på dit tag nedbryder de tagmaterialet, fordi der hurtigt dannes mos. Mossen vil optage fugt som medvirker til at det underlækkende tagmateriale holdes fugtigt konstant og derved kan opstå frostskader på langt sigt. Så derfor er det vigtigt at vedligeholde sit tag uanset om det er nyt eller gammelt.

Algebehandlingen forhindrer denne nedbrydningsproces, og går ind og arbejder med algerne for, at de skal løsne sig – og så slipper du samtidig for, at algerne holder på den fugt, der kan lægge sig på dine overflader.

Rens af fliser

Det er vigtigt at behandle overfladerne på dine omkring læggende fliser og træterrasser, så du undgår alger, mos og flisepest. Hvis der sidder alger på dine fliser eller træterrasse, så er det en god ide at få algebehandlet. Er der derimod mos og flisepest på dine fliser, er det en god ide med en flisevask/ fliserens. På den måde slipper du for grimme fliser i din indkørsel, på terrassen eller i gården.

Tagmaling i forbindelse med algebehandling

Du kan med fordel overveje, om du samtidig ønsker at få malet dit tag, hvis du skal have foretaget en algebehandling af dit tag. Tagmaling giver dit tag et løft, og er med til at forlænge levetiden af dine tagplader eller tagsten markant, og så giver det samtidig dit hus forhøjet værdi. Hvis du overvejer en algebehandling eller en omgang tagmaling, er du meget velkommen til at kontakte os.

Kontakt os

Tag kontakt til os og find ud af, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi giver dig et uforpligtende tilbud på din forespørgsel, og fortæller gerne meget mere om selve processen af både algebehandling, fliserens og tagmaling.

Ring til os på 40 51 48 35, eller send os en e-mail på elling-tagmaling@pc.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!

alger på træterrasse - algebehandling

Hos Elling Tagmaling går vi højt op i kvaliteten af det udførte arbejde

Vi tilbyder alle vores services for private såvel som erhverv og offentlige instanser

N

ALGEBEHANDLING

N

FLISEVASK

N

TAGMALING

N

FACADEVASK

Vi skræddersyr gerne et tilbud til netop dit behov
Kontakt hvis du vil høre mere eller ønsker et uforpligtende tilbud er du altid velkommen til at
give os et kald på tlf. 40 51 48 35.

Kontakt os!

Elling Tagmaling ApS

v/Ib Bollerup

Birkedalsvej 21,
9900 Frederikshavn

Send en besked